Tulossa uudet kotisivut joulukuussa 2022.

Suunniteltuja toimintoja ja tapahtumia vuonna 2023

- Osallistuminen Matkamessuihin Helsingissä 20-22.1 Seura pitää omaa tiskiä, yhdessä Suomi-Afrika-seuran kanssa, ja samalla Etelä-Afrikan Tuhholman lähetystön ”puolesta” välittäen heidän materiaalia ja yhteystietoja.

- Avoin jäsenklubi-ilta lauantaina ravintola Bistrossa Helsingissä tammikuussa/helmikuussa Ohjelmassa afrikkalaisia muusikkoja ja tanssijoita

- Etelä-Afrikka-infoa ja keskustelua Studio Rauhanasema-”maanantaisarjassa” alustavan suunnitelman mukaan 6.3 tai 3.4. Alustajana kirjailija Annu Kekäläinen, kokemuksistaan Etelä-Afrikan kehityksestä 90-luvulta tähän päivään.

- Seuran Vuosikokous maaliskuun loppu – huhtikuun alku

- Osallistuminen omalla pöydällä Maailma Kylässä festivaaleihin Suvilahdessa Helsingissä 27-28.5

- Osallistuminen Ystävyysseurojen Liiton ”Pop-up-Kahvilaan" elokuussa Rauhanasemalla tuotteilla Etelä-Afrikasta

- Oma Seminaari Loka-marraskuussa yliopistolla ajankohtaisesta Etelä-Afrikkaan liittyvästä aiheesta, 3 alustajaa ja paneelikeskustelua jossa yleisö mukana.